Berdebar..

Due date saya ade 4 hari lagi, tapi masih belum ade tanda2 rasa berdebar pun Ade..

10 Balas

Sy kena serah diri isnin depan. Mcm2 perasaan ada. Suami dah bagi izin gantung kuali minggu ni haha. Sbb dah tak larat nak diri lama, sakit pinggang

Esok saya dah kena serah diri kat hsa .. doakan saya dengan baby selamat bersalin fengan sebarang masalah

Sy kena serah diri lg 2hr. Kena induce. Semoga urusan kita dipermudahkan. Aamin

Sya pown sma nk kena serah dri hari ahad ni dah....tp blom ad tnta2 nk bersalin

sama jgk dgn sy sis, sy ad 3hri lg , tanda2 nk bersalin pun belum ad lg

Sama lah kita. Due 19hb ni. 😄 Xrasa skt nk bersalin lagi.

Semoga dipermudahkan segala urusan sis..

Semoga dipermudahkan 🙏🏽🙏🏽

Semoga d permudahkn

All the best