Ade x kt sini due 10/1/2023..?? Berdebar nya ...🥲🥲 Xsabar pun ada..

43 Balas

Saya serah diri 9/1/2023, kena bersalin 2minggu awal sebab gdm. 1st baby, semoga urusan ibu bersalin dipermudahkan 🥰 nervous sangat huhuu

saya due 11-01-2023.. da start tak larat nk jalan2 sgt. cepat letih. duduk lama sikit buat keje. sakit belakang. rasa nak baring jeee hihihi

Saya 8.1 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

sy 18/1/23... tp aritu doktor scan 35w berat bby 2kg ... doktor ckp bby kecik... risaunye la hai

saya 7-1-2023... anak first pulak. lagi takot 😅

2y ago

kita sama 7jan 🤣 sekarang fasa anak kicking macam bergelombang ahhahahha

sy due 9/1 tp takdir Allah bg bby keluar 20/11 sama tarikh birthday sy. #babypramatang

2y ago

ade tanda2 nk berslin yaa sis ..berslin normal ke

sy 17 jan tp gdm on insulin mybe 3 jan 38w kena serah diri for czer.4th baby,3rd czer.2nd normal

eh sama kita...10/1 anak kedua jgk...tp sy da slamat branak hari ni 😂😂 baby xnak tnggu new year

2y ago

sis ada tanda x...sy dekat seminggu sembelit...orang kta sembelit bukan tanda..cirit baru ya...silap ye kawan2...sembelit pun tnda 😂😂... perut mmg nmpak turun..kawan sekerja ada tegur...ngilu dekat pinggul and belakang makin kuat...sehari sebelum beranak...kaki tiba2 bengkak...false contraction mmg tiap2 malam sebelum tido da ada start 36 weeks lagi...

Sy 11.1.2022 tp doc scan 6.1 1st baby.. moga dimudahkan urusan kita semua bersalin nti amin

due kita sma tp sy bersalin awal sbb czer...doakan sy selmt bersalin ye esk 28.12