Due date dah dekat, tapi belum tanda lagi (luahan first mom)

Due date lagi 3 hari ja,, tapi tanda baby nak keluar xda lagi..risau jugak takut over due🥹

8 Balas

Sy due 30/1, bersalin 18/1.. asalnya cek sbb sakit contraction.. jln buka baru 3cm. Blk rumah dulu. Esok tu jumpa pakar nk book bersalin, dr tu tlg buat s&s nk bg cpt jln buka sbb dia cek jln still 3cm lg, dia bg blk.. lps 3 hari nk jumpa blk la.. esok tu sy dh xda contraction. 17/1 tgh mlm membrane dh turun, air ketuban pecah.. tgh mlm kena czer sbb baby dh berak (meconium stain). Sy rasa klau sy x p klinik, sy pun overdue ni.. Moga dipermudahkan urusan bersalin sis..

Saya due 30/1, tapi baby keluar 16/1 😅. takmo duduk lama² kot dalam perut ibu dia ni. moga Allah permudahkan segala urusan awak. 🤲

Saya dah 40w 2d . 1hb dah kena serah diri. Tanda satu apa takda lagii 🫠 Makin hari makin risauu takut kena induce 😢

1y ago

Sama lah sis sya pun x ad lgi tanda, takut kena induce pula😟

Sama la kita sis . Due 30/1 tapi belum ada tanda lg . Doakan semua urusan kita dipermudahkan ya 😍

Sya due date esok mucus plug je ada keluar sikit2 tpi tanda2 besar takde lgi 🥹

sama la kita..lg 5 hri due,ada mngeras2 ja lain2 tnda yillek huhu

sama la due date sy 31/1 ni . tapi baby masih enjoy dalam perut😂

1y ago

Samaaa awakkk baby dok syiok dalam perut ibu dia lgi ni😆

saya due date 30 hb .. baby masihh santaii d perutt ghisauu