Overdue?

Due date esk 10/8...tp sampai skg x de tanda2 pape lg..sakit pon x de..cuma kaki je bengkak..ank 1st mmg lambat atau overdue ke? Risau & x sabar nk jumpa baby..doakan ye sy dapat brsalin ikut due esk??

1 Balas

Sy bersalin tpt2 due date. Lepas bersama somi trus contraction mlm tu nk bsalin esk 😁. Sy buat exercise search youtube utk induce labour jgk

5y ago

Alhamdulillah rezeki sis mudah brsalin..doakan sy cepat brsalin jugak..haha..x sabo nk jumpa baby ni😅☺️