20 WEEKS 6 DAY

Hai assalamualaikum, korang start beli brg baby bila yaaa brpa weeks atau da beli? 😊 jom share 😘#ingintahu

21 Balas

sy start 5 bln dh beli brg yg unisex sbelum tu dul survey harga je dulu.. masuk 6 bulan dh tahu gender baru beli baju2 tu semua n slow2 beli brg utk bersalin mommy jga.. risau kalau dh sarat xlarat nak p beli brg.. tp skang tgh mco beli brg2 baby n ibu online je..

Start beli katil baby, stroller dgn carseat masa 21weeks.. Baju semua tk beli lagi skrg dh 27weeks.. Beli yg mahal2 dulu baru settle yg kecik2 tk de la rasa bnyak sgt spend ☺️

Masuk 2nd trimester dh boleh start beli sikit2. Takut terberanak awal mcm saya dulu. Mujur complete. Brg penting2 la, klu stroller xyh lg pun xpe

Alhamdulillah... 🤲🏻 Saya (19 weeks / 3 days). Takda beli apa2 lg 😅 Cadangnya nak beli lepas buat gender & details scan.

2y ago

start 6 bulan

beli start perut 7 bulan..tu pn ckit²,sebab recycle abg² punya..pakai ja apa ada..😁skrg tgh pack siap²,due bulan depan dah..

3kali scan doc ckap girl ..hahaha bju pink yang sya beli ..lahir tu sngt surprised Babby boy kluar ...bju pink la dia kluar wad😛

Kandungan dh masuk 3bulan, trus start beli brg baby sikit2, rasa teruja sangat walaupun sekarang tgh pregnant 2nd baby 😁

saya dh 30w. ade yg dh msuk beg hospital. dh hmpir complete. bli sikit² masa larat nk brjalan lg. dh sarat nnt susah.

perut 7 bulan baru start beli..beli d shopee ja,beli sikit²..skrg dah 8 bulan siap beli dan pack..tggu masa ja..😊

28w beli. tp masa tu nk jalan pun dh xlarat kaki bengkak,,😄 beli awl2 masa larat lg nak jalan2 pun ok puan