20 minggu 1 hari

nak tnya, 20 minggu msuk brpa bulan dh yer??

70 Balas

1 bln sama dgn 4 minggu. Mommy2 semua boleh kira berdasarkan ni.

😁

2y ago

hye sye pon 20 minggu

nak tnye klau dh naik 20 minggu ..bahagian bawah perut mmng rase tegang ye?

2y ago

Sme la, sy 20week prt rse mcm cramp kdg2, baby pun dh tendang2

nak tanya normal atau tak 20minggu masih tak rasa pergerakan baby? #firstbaby #ingintahu

6d ago

saya pun masih belum rasa baby gerak walaupun dah 20 minggu

Sya 20 minggu 4 hari brpa bln sis

6d ago

sama la kita☺️

1 bulan = 4 minggu 😁

bahagi kan je 4 minggu ( 1 bulan) 20 minggu /4 dapat lah 5 so 5 bulan

Ada ke sama macam saya ,baby bergerak mcm karan dlm prut?😂 normal ke tu

1y ago

sy pun camtu...sekarang rasa cam gerakan halus..NAK2 Klau Baby dengar Org bercakap

kndngan 20 mnggu 1 hri boleh makan pil mnyak klapa dara ni x?

Ni sis👆🏻

2y ago

ini sis