Duedate

Saya due date 21/6/20..Tp doktor scan kndungan due 18/6/20..Knp ye

9 Balas

Sy pon lain2. Masa buat buku kt KK, nurse bg edd 10/11. Tp masa sy scan di private clinics, dkt mesin scan dia bg edd 8/11. Mmg deliver baby 8/11. 😅 Kiraan tu pon ikot tarikh 1st period kita

Tarikh jangka bersalin ni tetap kalau ikut last period hari pertama, tapi, boleh berubah2 kalau ikut scan.. benda tu normal.. yg penting baby & ketuban semua normal, jangan risau 😊

Saye nurse check 6weeks5day,due 17.07.2020. Doc scan ukur kantung 5weeks5days,22.07.2020 . 2 minggu lagi dtg balik scan lagi .

4y ago

Sama laa.. Due sy 11/7 ..scan td due 16/7..next week scan lagi..

Mmg... Doc jangkakn je... Tarikh tepatnye tk thu... Sy pn mcm tu... Scan 23/3/2020, jangka bersalin 27/3/2020...

normal. beza 3 hari je tu. kdg2 bila ukur dr scan x sama dgn yg sebenar. .

betull... kdg xsemesrinye tepat..akan lari 2 3 ari..

Normal LA. Ukuran Scan ada +-

Ikut kebesaran baby jugak..

normal -+ 7 hari