alhamdulillah selamat bersalin jom berpantang dgn kombo kudap reena bwg putih crispy,bilis

due 9/9 tapi baby nk keluar 1/9/24

alhamdulillah selamat bersalin jom berpantang dgn kombo kudap reena
bwg putih crispy,bilis
1 Balas

KUDap kudapan berpantang healty food boleh juga makan sebagai menu diet taw.. 👍😘🥰 ALL BY POS BAWANG PUTIH CRISPY RM20 SERUNDING HALIA MIX RM23 IKAN BILIS BLACKPAPER RM22 PERIA CRISPY RM22 BAWANG GORENG ROSE RM15 SAMBAL GARING LETOPSS RM15 "jom cube try satu pasti nak lagi" 'SET COMBO PON ADA' POS SELURUH NEGERI SEMENANJUNG DAN SABAH SERAWAK JUGK😍👍 berminat wasap www.wasap.my/+60132883019/kudapkudapanreena