Bersalin awal

Due 9/10/22, skrg 36weeks. Isnin minggu depan 37weeks. Agak2 boleh ke nak beranak dalam bulan 9 jugak sebab nak birthday month sama dgn sy bulan 9? 😆 ada tips tak mcm mana nak bagi beranak awal hehehee

2 Balas

rajin buat senaman sis, lepas tuh ckp kt baby minta dia nak keluar awal sikit ke. saya punya birthday lepas da, tapi anniversary bulan ni, so ingat nak juga bln sama . hari2x duk pesan kt dia ,kluar bulan ni, kalau lewat pun, jgn overdue. 😂 .

Tips dy branak kt hosp swasta..blh pilih tarikh..😄