anak ke 2 due 23/9 belum beranak lagi hehehe

Ada apa2 perbezaan tak dengan anak 1 masa korang nak beranak tu.. share2 pengalaman..

1 Balas

Of course berbeza setiap kelahiran.. Sy yg 2nd lebih sakit n mkn masa dr yg 1st..yg 2nd tu procedures die lebih bnyk sbb air ketuban kurang.. So kne admit wad n tgu smpai kndungan 37 week n kne induce..

5y ago

Waaa.. byk org ckp anak ke 2 snng tapi rsanya lain kandungan beza.. saya anak pertama cpt je klr yg ke 2 nie menunggu sikit