Nak baby sama tarikh dengan birthday

Assalamualaikum. apa pndapat korang ya kalau saya nak minta induce awal 19/9 sbab birthday 20/9 dan due 21/9 hehehe..saya dlam dilemma skarang ni huhu

2 Balas

wasalam. hospital kerajaan xblh pilih2 nak tarikh bila melainkan ada dpt tarikh serah diri (GDM or masalah kesihatan ibu yg lain) or mmg dh schedule elective czer. tmbh2 1st mom selagi takde tanda2 bsalin, dktr suruh balik dlu. klu hospital swasta mungkin boleh.

8mo ago

klu swasta blh rujuk dgn hospital yg berkenaan mcm mana prosedurnya.

Bagi saya better tunggu betul2 tarikh baby nak keluar, kalau induce mmg sakit la puan

8mo ago

Alhamdulillah tahniah puan, apa cara pun janji baby sihat