mama stress?

due 5.8 tp xde tanda baby nk kluar. . trlalu bnyk mslh yg dtng baru2 nie.. blh ke klu kite mntk induse brsalin awl dr due date kdng stress smpi xkira baby gerak ke x?????

2 Balas

Knp nii? Sbr byk2 yee sis.. Knp tny doc laa mcm mn ye... Tkt juga bila stress bby pun stress kn....kesihatan sis mcm mn skrg

5y ago

Cuba sis byk bw bertenang..sy penah mcm sis.. Terlampau stress.. Smpai msk hos LG.. Trs naik darah tgi.. Lps sy byk bertenang fikirkn keadaan sy yg mengandung sy kena kuatkn smgat..kdg pembwkn bby kita akn jd LG 2x Dr seblum prgnt... Jd sis plz.. Jg diri baik2

Tak boleh la macamtu awak. kena buat demi bayi yang tersayang. hmm :(

5y ago

Dh cuba sis... kdng kalah dngn emosi sndri.. trlalu truk emosi waktu ujung2 nk brslin nie. Xmampu nk kawal