Due date..

Due date 20/12.. tpy masih santai lgi, tkde kluar tanda tanda.. mama pulak yg risau😂 ade yg sama jugak tk??#firstbaby #bantusharing

8 Balas

sy due 26/12. tp sama jgak, xde tanda bersalin lg. kadang risau jgak, tp fikir2 klau tetibe bby nk kluar, sehari je tanda, terus keluar. insyaAllah x overdue, sama2 kita doa bnyk2. semoga dipermudahkan urusan kita mommy2 semua 😂😘🤗😍

20/12 jugak. Sama laaa takde tanda lagi. Nurse cakap perut tinggi lagi. Sakit celah kangkang, pinggang dan anak kuat mengeras. Baby head engage 2/5 je.

Samalah sy pon due 20/12 tapi tkde tanda2 langsung, kalau boleh taknak overdue. Setiap hari pujuk baby keluar tapi dia sedap lagi dalam perut 😂

saya 16/12 ni pun belum lagi bersalin sis , sakit & mengeras on off je tak kerap kalau tak besalin maybe 21hb serah diri ..

1y ago

sama la kita..sy due date 15/12..harini belum belum bersalin lg..21/12 serah diri.

Saya due 12.12 sampai skrng tandaa tuu adaa cuma on off .. 18hb kene serah diri pulaa

saya pula 22hb . sama tiada tanda tanda lagi😌

sama la due tpi masih xde tanda2 lgi..

mg dpmudah segalanya..aamiin

1y ago

sm2 kasih❤️