Berjaya bersalin...

Due 31/8/23 tapi hari ini anak ku dah lahir😘🎉

35 Balas

Terima kasih pada semua ibu yang doakan untk saya Dan anak saya.. Ibu 2 yang akan lahir nanti saya doakan pada tuhan tahniah up coming mothers...

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. selamat berpantang… tarikh lahir baby awak sama tarikh lahir saya 12 Ogos hehehehe…

Alhamdulillah. tahniah sis. selamat berpantang. semoga sis dan bayi sihat selalu

Alhamdulilah tahniah 😍 selamat berpantang. Doakan saya bulan 10 ni 🤭

alhamdullilah 🤍🩶🖤🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷❤️selamat berpantang and tahniah baby .

saya due 2.9 .tapi 6.8 selamat melahirkan anak sulung berat 2.1 -36weeks 1hari 😊

10mo ago

semoga sis dipermudahkan segala urusan sebelum dan selepas bersalin dan keduanya selamat sihat... Amin amin ya Rabbal Alamin 🤲🤲🤲

Alhamdulillah selamat berpantang ..saya pun x sabar mcm lama lagi tunggu bulan 3 nie .x sabar dah

tahniah sis. sy due bulan 6 ritu. due nya 23/6/23 . tpi baby keluar 13/6/23 😂😂😂

Alhamdulillah tahniahh .. selamat berpantang sis. Semoga ibu dan baby sihat selalu 🥰

Saya due 30/8.. masih menghitung hari.. takda tanda2 lg cuma perut kerap mengeras ja