Alhamdulillah selamat bersalin

Ikutkan due date 23/8, tup2 lahir 16/8. Berat baby boy 2.97kg normal delivery 🥰 #39weeks

Alhamdulillah selamat bersalin
38 Balas

Alhamdulillah.. dan tahniah sis.. seronok tngok ibu2 yang dh selamat bersalin.. doakan kami para2 ibu yang menanti hari kelahiran ini dipermudahkan dan selamat melahirkan jua..

2y ago

semoga dipermudahkan segala urusan sis semua..

Alhamdulillahh tahniah Miss 🥰🤩. Saya due date 22/8 tgh menunggu nak bersalin lg 😅. Harap dipermudahkan . Selamat berpantang 🤍

Sy due 25/8 tpi baby nak kluar awall 12/8 alhamdulillah sy selamat bersalin tpi baby msuk icu tolong doa kn baby sy cpt kluar wab😔🤲🏻

2y ago

Aamiin in sya Allah sis 🥺😘❤️

Alhamdulillah tahniah siss. moga baby mmbesar dgn sihat dan jd ank yg soleh. doakan kandungan sya sihat smpai sya lahir tau . 😘

2y ago

Tq for the doa ❤️ in sya Allah sis 😻 semoga ibu dan baby dalam kandungan sihat 🤲🏻

Alhamdulillah 🤲🏼🤲🏼🥰 bestnye dah selamat bersalin ..❤️ awal seminggu ye sis. tahniah & selamat berpantang

2y ago

Aah sis. Lega sangat da bersalin 😂

Tahniah mommy! Due date sis sama dengan saya, tapi saya masih menunggu hari. Doakan semoga dipermudahkan yaa 😘

2y ago

Semoga dipermudahkan sis! 😘❤️ dahnak dekat tu hehe

Alhamdulillah. Tahniah and selamat berpantang. Semoga dipermudahkan segala urusan. In Shaa Allah. Aamiin

2y ago

In sya Allah sis pon ye 🥰

Alhamdulillah.. congrats mom.. doakan sy Ye ❤️ due 20hb.. doct xbagi overdue atas sebab tertentu..

2y ago

Mudah2an, Amin Aminn inshaAllah 🤲🏻🤲🏻

Alhamdulillah,saya pun telah selamat melahirkan bayi lelaki pada 38 weeks 3 day...

Comelnye ..semoga baby membesar dgn sihat dan berjaya ya … aaaminnn

2y ago

Aamiin tq sis atas doanya 🥰❤️