Alhamdulillah selamat melahir kan 36 minggu 1 hari pd 31/3/2023

Due : 27/4/23 Bersalin : 31/3/23 ( awal sbb doc check bukaan dh 3cm ) Lahir bby girl secara normal , 36 minggu 1 hari berat 2.95kg Sy doa kan smua yg bakal melahir kn bby dipermudakan urusan dunia akhirat... Dan pejuang 2 garis , sy doa kan semoga Allah kurnia kan zuriat cahaya mata dlm rahim korang bila tiba waktunya... in shaa Allah

Alhamdulillah selamat melahir kan 36 minggu 1 hari pd 31/3/2023
20 Balas

bestnyaa dah selamat bersalin. sy due 18/4 ni.. skrg masih bawa perut lg. awak dah selamat bersalin dah 😄🧡 leganyaaa bila dah selamat keluarkan baby kan.. doakan sy ye sis ☺️

1y ago

dah ada tp x kuat sangt sakit nye.lendir pun dh klur.tp sakit x kuat saya takut nt g hspital jln msh 2cm.