Alhamdulillah..

Due 24th January, dh selamat bersalin pg td..harap ibu2 lain pun dipermudahkan nti

27 Balas

Alhamdulillah,tahniah sis, saya due 22hrbln ni.. tapi masih xde tanda2 lagi.. doakan saya semoga dipermudahkan ye...

Alhamdullilah tahniah sis...Sy 23 ni due....doakan supaya di permudahkan ursan saya ea sis...

alhamdulilah.. tahniah.. due date same dgn sy 24hb. tp sy blm bersalin lagi.. 😊

4y ago

insha'Allah X lama dh tu sis..

Alhamdulillah tahniah sis.. selmt berpantang.. sy mnuggu hri je ni..

Due sama. Tapi belum lagi. Hehehe. Anak first😊

4y ago

insha'Allah...X lama lg tu..semoga dipermudahkan urusan sis nti

Alhamdulillah tahniah sis.. Due sy 23hb..doakan sy menyusul plk

4y ago

Tq sis.. amiinn..semoga sis dimudahkan urusan

Alhamdulillah dan tahniah puan. Selamat berpantang

Tahniah sis. Sy 27hb. Tak sabar pulak rasa.

4y ago

insha'Allah sis

Tahniah... baby boy@girl? Selamat berpantang

4y ago

Tq sis..

Alhamdulilah Taniahh... Selamat berpantang