due 19/07/2023

saya dah 39 minggu 2 hari, td ada kluar lendir pekat,itu pun termasuk tanda2 nak bersalin ke? lendir dia kental2,,harap sy bersalin sblm due,19/07 ni dah nak serah diri nak kena induce. #firstbornbaby #newmom1stbaby

3 Balas

Due date kita sama, sy still tgh berusaha main gym ball and jalan banyak2 sbb belum ada bukaan 😫. Inshallah semoga dipermudahkan urusan bersalin kita sis 💕

saya pun sama due dgn sis selalu keluar lendir mcm putih telur tu tapi tkda sakit apa apa . baby pun gerak okay

Dah boleh g hospital dah tu sis.. Klau risau