sakit kepala

Dua tiga hari ni kerap sakit kepala. Ada tips x nak hilangkan sakit kepala ? Tak tahan sangat. Kalau dlu boleh makan panadol ?

2 Balas

Sy pon masalah yg sama... Msa skolah rndah sy ada migrain..pstu lega..ni bila preggy migrain tu dtg semula... Mmg dktr bg panadol biasa utk tahan sakit..sy just telan pnadol tu msa sakit sgt2... Sakit sikit2 sy cuma sapukan bam ja d kepala.. mkn pnadol pon sy had kan pengambilan.. xamalkan selaluu... Awak boleh ja mkn pndol biasa.. tp jgn panadol aktifast suma tu x boleh bila tgh preggy

5y ago

Insyaallah moga dberikan kesembuhan...aminnn... Take care..