Lewat haid 8hari upt negetif

Hai, ingin bertanya, saya telah lewat 8hari.. Tapi ujian upt sy negetif.. Dalam waktu yg same saya merasakan gejala kehamilan, sperti lesu bdn, suhu bdn tggi, mual, kerap kencing, rasa kembung perut dan krem perut...

2 Balas

cuba tunggu lagi seminggu, lpstu cek balik.. klo still xdtg period gi la cek doktor. tnya doktor. sbb sy pun lmbat seminggu dlu..tpi cek negatif lpstu tunggu lagi seminggu kot dtg period ke, tpi xdtg jugak trus try upt lgi pastu positif.

2y ago

Baik... Nty sy repeat test lps 2week...

Nanti check lagi ya. Saya pernah lewat smpai 11hari, siap pegi scan, rupanya chemical pregnancy je, upt false positive. Nanti puan update boleh result upt latest? Sbb skrg ada symptoms mcm puan

2y ago

Nty lps 2week sy update pkmbgan... Sbb results upt negetif je, xjmpe lg positif...