period dah lewt sebulan 3minggu tpi cek upt negetif ... sedihnye

2 Balas

Takpe awk, terus amalkan folic acid, mkn bersama2 dgn husb, insyaAllah mudah2an ada rezeki, sy buat mcm tu Alhamdulillah pregnant selepas 10tahun menanti 🤲🏻🤍 Lepastu kdg2 ada juga yg UPT -ve tapi pregnant, mcm adik sy… dia still period, check UPT -ve tapi bila scan tgk2 pregnant 3bulan… so klu selagi tak period, jgn buat kerja berat ye,risau juga sebarang kemungkinan. Dan better berjumpa dgn doctor utk rawatan lanjut

Insha’Allah ada rezeki puan nanti. pd masa yg tepat. buat masa ni pergi klinik & cuba rawat ttg period yg dah lewat tu. takut ada masalah lain berkaitan rahim.

2y ago

mungkin hormon berubah/lambat detect hcg. kalau sis nak pasti, boleh ke lab/klinik utk buat test beta hcg.