Sebulan upt ve-

Assalamualaikum..sy nk tnya sy dh sebulan lewat period..seblum ni bnyk kali cek negetif..n pada hri ke 12 naik 2line tpi samar je..selang 3hri sy cek lgi negetif..pastu dh sebulan cek pon still negetif..skrg dy ada turun spotting coklat dh msuk 3hri sikit2 je..ingt dh nk period.. agak2 ada peluang upt boleh positif?#ingintahu #seriusnanya

1 Balas

kalo kata sblm ni ada tgk samar boleh try buat blood test hcg kt klinik swsta. tu lg tepat nk tau mmg prgnt atau x