mcm mne klau xboleh minum Susu . ... mmg xboleh

Dri kcik xmnum.. Milo pon xmnum sgt Yg boleh teh n Kopi Nescafe... Tpi hb Sy low .. sbb kefin tu.. ??????? Help me

24 Balas

Boleh try ostematrix atau vitalea shaklee.. Boleh whatsapp sye ☺️ www.wasap.my/+60172875375

Bole ambik supplement kalsium ganti susu & minum jus buah lg elok dr minum yg ada kafein

cuba minum. kalau tak boleh minum susu ambil tablet kalsium tp refer doc dulu ya.

Ambil suplement untk tmbh drh la minum jus guava jus delima jus kurma jus pegaga

Mintak dr ubat calcium. Jgn amek product sebarangan. Apa2 pn kena tnya dr dlu.

Minum jus.. Sye pon time pregnant minum jus, susu tekak tklh terima 😅

Minum jus lepas makan ubat pregnant yg kk bagi. InsyaAllah hb naik

Makan ubat kalsium kalau tak minum susu. Kalsium tu penting.

Saya cirit stiap kali minum susu 😅

minum air vit c sis .. x pun beli jus mamariam