nasi mnyk

Dri hari tu lagi tringin gila2 nk mkn nasi org kwin tp smpai la ni tk dpat2 ?

7 Balas

Sy pun sama haritu duk teringin makan gulai kawah org kawen. Alhamdulillah sampai je kg masa cuti raya cina haritu, mertua ajak pergi kenduri sedara. Lega dapat jugak makan gulai kawah org kenduri.

4y ago

Eeeeeeeee bestnyaaaaaaaaaa😭

Sy mse awl trimester nk makan ayam sambal org kwin n nasi minyak hahahaha telan air liur je la tnggu,dlm brapa mnggu mcm tu Alhamdulillah dpt la merasa lorong taman ad mjlis kawin😅😅😅

4y ago

Hmmm untung sis dpt gak saya tk dpt2 lagi em😔

Saya memgidam nak makan nasi kenduri jugak. Sekarang tak dapat lagi tapi minggu depan ada kenduri kawan suami. Boleh lah lepas mengidam nanti. 😂

4y ago

InshaAllah sempat. Sekarang ni musim orang kahwin. 😆

teringin juga nk makan kt kenduri kawen. hm tp tkde jemputan.. pdhl boleh je msk lauk2 kt kenduri tu tp nk gi kenduri jgk hahahahaha

4y ago

Tw tkpa sis hahaha

Sy pulak masa pregnant teringin air sirap merah org kawin 😂

4y ago

Uhhh kalau dpt tu perghh nikmatttttttttt

Sedapny nasi org kawin🤤

4y ago

Wahh ramai gakkk mengidam nasi org kwin eh😂ingatkn saya sorg je haha

Sama juga teringin😭

4y ago

Aloooooo kita geng😭