Blh makan durian ke x masa pregnant?

Drg ada org ckp pregnant xleh mkn durian sbb akan menyebabkan baby ada masalah kulit nanti. Betul ke mommies? I nk masuk 6bln dh and ngidam sngt durian. Boleh makan? 🥺🥺

12 Balas

In sha Allah boleh je sis makan.. sye ms pregnen 3 anak, 3 kali tu gak la nak durian.. tapi makan yg terkawal la kan.. sebab durian panas.. manisss.. pas makan.. minum la air suam banyak2.. ni in sha Allah br nak lekat no.4.. tak taw la dye pon nak durian ke tidak..haha. semoga selamat ye sis.. Aamiinn