Mula2 pregnant memang akan terjadi perut sentiasa masuk angin ke? blh bantu x

dr mula2 pregnant je perut angin teruk mcm gastrik pulak rasa

1 Balas

jgn skip breakfast and makan on time. sy kalau skip breakfast or makan lewat sikit terus masuk angin sampai pening kepala. so kena paksa jugak makan sikit even takda selera or makan buah. biasanya every 2/3 hrs sy kena makan, kalau tak makan terus masuk angin.

1y ago

perut lapar tapi takde selera. lepastu loya. mengantuk lagi.. mcm mana nk atasi?