Week 36 jalan dah buka 1cm

Dr bagi balik sbb bru buka 1cm ini ank kedua tp skrg sy dah mkin skit di tulang kemaluan , punggung dan juga peha...keputihan kental juga sudah mula kluar..hari ni sy rasa nk demam dan loya loya..ank pertama tk rasa benda ni smua sbb terus induce trus skit duduk dlm LR ni bila kena moniter kat rumah jadi confius dr suruh dtg bila skit berpajangan ,turun darah atau pecah ketuban....apa pendapat ibu2 lain ya.

12 Balas

Moga urusan sis dipermudahkan Allah SWT amin saya doakan🤲🏻❤️