Nak Tanya

Ade tak ibu2 yg sama situasi mcm saya, sy skrg tgh mngandung 30 mnggu.. Kdg2 tu rasa mcm skit yg mngejut kt bahagian bwh.. Sy rasa mngkin skit tu kt kawasan pangkal rahim.. Tp rasa sesaat je tp tk brturut2.. Bru kena dlm mnggu ni.. Dlm sminggu ni ade lh dlm 2 atau 3 kali rasa skit mngejut tu. Bile kena Dlm shari tu skali je rasa tu pon sesaat.. Sape tau sbb ape ye?

1 Balas

Berdenyut ke? Elok cek doc.. Doc ckp byk sbb blh jd kncg kotor..

5y ago

Tk brdenyut. Tp mcm tibe2 rasa sakit kt pngkal rahim.. Sesaat je rasa. Slalu cek air kncing kt kk masih ok je