Preg 8 months

Down....?? siapa prnah kena kulat vagina kat sni? Doc buat apa dgn kita ya? Bahaya tak utk baby... kenapalah sya baru skrang perasan? tlong jwb,saya risau..

2 Balas

Bgtau nurse/doc ank first sy dulu mcm tu teruk gataalllll xtahan dh,nnt doc bgi ubat yg msuk kt miss v kita,,2kali klau xslap , trus hilang

5y ago

Lpsni nk pgi klnik,risau sgt sbb nk dkat bsalin dh.. tpi sya punya tak gatal cuma tinggal yg putih tu ja,mybe kulat.. bleh sembuh kn sis? 😢