Preg 8 months

Down....?? siapa prnah kena kulat vagina kat sni? Doc buat apa dgn kita ya? Bahaya tak utk baby... kenapalah sya baru skrang perasan? tlong jwb,saya risau..

2 Balas

Kalau tidak dirawat mmg bahaya.. Kalau pergi klinik, diorg akan bg ubat.. Sy kene masa awal2 kandungan haritu, nurse bg antibiotik dan bg ubat masuk kt tut.. Lebih baik pergi cek dulu..

5y ago

Kalau ikut saranan doc, mmg akan sembuh.. Sy pun da sembuh.. Make sure antibiotik yg diorg bg kene abiskan ikut time ye.. Semoga dipermudahkan urusan mommy ok 😊

Bgtau nurse/doc ank first sy dulu mcm tu teruk gataalllll xtahan dh,nnt doc bgi ubat yg msuk kt miss v kita,,2kali klau xslap , trus hilang

5y ago

Lpsni nk pgi klnik,risau sgt sbb nk dkat bsalin dh.. tpi sya punya tak gatal cuma tinggal yg putih tu ja,mybe kulat.. bleh sembuh kn sis? 😢