Minum air gula, sedap!! 🤪

Done minum air gula 1 gelas plastik ni. Manis tp laju je minum sbb lapar & haus berpuasa sejak 10pm semalam haha Tapi jenuh nak tunggu 2jam utk check darah semula, mengantuk tunggunya😆

Minum air gula, sedap!! 🤪
17 Balas

saya pun dah minum sekali. mula mula takut sebab orang cakap manis sangat & tak boleh muntah bila minum. punya takut siap baca doa minum hari tu haha. then terus tahan nafas & teguk ja tak fikir apa & tak berhenti sampai habis segelas tu. lega rasa. selesai segelas tak sampai seminit 😂. tapi itu la nak tunggu 2 jam tu rasa lagi seksa pula sampai terlelap kat kerusi tak peduli dah orang keliling hehe.

saya dah minum 28hb2 hari tu utk kedua pny.. result xkuar2 lg.. tp misi bgtau kalau tinggi biase dia dh col... ni xde plk.. hrp2 xla.. sy prefer beli yg farmasi.. ade perisa.. letak dalam peti ais.. minum rase air gas mirinda oren.. mahal sikitla.. tp better bg sy rase yg ni.. xmanis sgt..

2y ago

biase boleh je.. tp boleh confirm ngan misi yg jaga kite.. rase boleh je.. harga dia kalau kat farmasi ganu ni rm19. 90..kalau swasta pny byra sy xpasti.. ni kite sendiri beli bawak je ke kk kite check up tu

Saya trauma dgn air gula ni. 1st time minum, ya Allah. Rasa menyengat sampai ke otak. kali ke 2 saya taubat dh. Beli air gula berperisa oren kt farmasi, letak dlm peti ais. Minum kat KK. Wah, nyamannya 😂.

2y ago

ha3, syukurla kalau gitu sis😁

sya minum hri tue sejuk2 , dlm botol mcm mineral 500ml.. lps minum trus rasa bertenaga mcm nak exercise pun ada 😂

2y ago

yaa btul , sya minum kat swasta 😅 tp x berperisa plain jgk. cuma dia x suam , dia sejukkkkk . dap dap . 😅 .

Haha.. sama dgn saya mengantuk.. dan pakej pening2 alahan. Masa tu rasa nk baring di kerusi klinik😂

2y ago

😂

minum 1gelas ke 2gelas ni ... mcm sikit je tu hehe... ni air gula sy , 1cup besar

2y ago

Minum 1 je. Sy snap tu gelas plastik besar tu, sbb angle camera tu yg nampak kecik tu

Rasa apa air tu? Manis sngt ke macam mna? Saya kena minum esok ni 😅

2y ago

Rasa air gula pasir mcm gula pasir yg kita masak utk buat air tu. Awk standby haus2 & lapar, nanti mesti tak fikir apa dah, mcm sy laju je telan 🤣

hahaha sy beb ni mmng mengelat,dua2 anak xpernh minum sbb alahan teruk sgt

2y ago

nurse set time minum terus sy x gi dah kk😂,sy check kt klinik panel.

hahaha sama lah saya. haus sangat sampai dah tak peduli rasa air tu manis

2y ago

Iya sy pun dah set minda sy awal2 kata nak minum ni sbb lapar dan haus, kalau tak entah apa jadi entah🤣

2 minggu lepas dh minum..jenama hurix..sedappp..tp pastuu peninggg la hai

2y ago

Itulah, ada pening sikit kn sbb yelah manis menyengat, terperanjat badan 🤣