Adakah anda lebih memilih doktor atau hospital untuk bersalin?
Voice your Opinion
Doktor
Hospital
Lain-lain (sila nyatakan)

7690 respon

27 Balas

kedua duanya.. Doktor n hospital sama-sama kene bagus.. Dr yang boleh explain everything tentang keadaan kita as well as hospital yang selesa.. #TAPxTanamera

soalan mengelirukan😂Hospital tempat bersalin tiada orang bergelar doktor macam mana nak bersalin😂

Prefer doktor perempuan dan hospital yang selesa, selamat (no bad cases)

Pilih nak pilih.. Nk prefer doc pmpuan, & hosp selesa & selamat..

Kemudahan, keselesaan, kalau boleh nak staff dan doktor perempuan

dua dua dan ada penambahan 🤣 nurse sekali kena ada jgk🤭

Kalau diberi ruang dan peluang mesti lah pilih doktor

Kalau boleh nak hospital dekat dengan rumah

Reliable doctor and trusted hospital

mudah utk golongan bawahan mcm kami