On diet gule

Dokte saran kan sy kne bersalin sebelom due date sy 19/09.. kalau x bersalin juga sy kne paksa bersalin juga ikut due date tu.. seram x kalau kne paksa bersalin ni? Anak sulung ?? semua serbi x rasa lagi

12 Balas

Tak seram sis.. jgn risau. Ibu ni jiwa kuat. Mcm sy dulu masa tgh mengandung asyik fikir yg bukan2 je. Bila sendiri yg mengalami.. kita tau mcm mana nk kawal. Klu kene paksa bersalin, ikut je arahan doktor. Itu yg terbaik. Bab sakit ke apa, belakang kira. Yg penting baby selamat.