Chemical Pregnancy

Assalamualaikum. Saya nak tanya. Harini saya 4w5d ada keluar spotting. Dr kata chemical pregnancy. Siapa ada pengalaman macam saya? Berapa lama masa untuk darah betul2 keluar banyak ya? Saya risau sebab belum keluar yg ketul2 tu lagi. Macam mana nak tahu darah dah habis keluar ya 😣 #1sttrimester #bantusharing

1 Balas

pengalaman sy penah chemical pregnancy..test upt positive and selang seminggu negative...pastu sy pegi klinik swasta buat check doktor ckp kemungkinan chemical pregnancy..jadi selang 2hari sy period mcm biasa je 7hari ke 8hari mcm Tu je...Lepas Tu cycle Bulan Tu jadi panjg...next month cycle jadi okay semula...sy xtau sis punya period brape Hari sblm² ni...ikut diri masing2 la kot...sy period paling lama 8hari la..Kalo ckit 5 or 6hari..tapi Kalo mcm 2minggu not stop period boleh jmpa doktor semula mtk check semula ..sbb chemical pregnancy dia darah bukan mcm keguguran sbnrnya...

2mo ago

Darah sis keluar banyak2 atau sikit2 ye waktu keguguran tu? Jadi darah chemical pregnancy ni darah period ye?