Chemical pregnancy

Hi moms, saya mengalami chemical pregnancy 11/8 haritu. saya nak tanya, selepas chemical pregnancy, berapa lama saya kena pantang untuk bersama suami? #pleasehelp #ingintahu

7 Balas

Chemical pregnancy from my doctor gynaecology kpj view, dia kandungan tak menjadi sebelum janin/kantung terbentuk. Mmg upt akan ve apa semua but dia tak terjadinya lagi “pregnancy” sebenar. I dah penah before and tak perlu pantang pun sbb dia keluar sebagai period lepastu. Unless you gugur masa ada kantung or janin then baru pantang bersama etc

Chemical pregnancy ni tak payah pantang. Sebab kira macam belum sempat pregnant pun. Darah yang keluar pun macam period biasa je kan. ☺️

ikot juga gugur brapa w. mcm saya jatuh sndri msa 13w. pntang 2minggu pntang suami 3minggu. ikot brapa lama kering darah

Tak perlu pun. Chemical pregnancy ni dia bukan gugur. Malah tak pregnant pun cuma hormon preggy je yg lalu

sye xde pantang pun..smggu lps hbes period.. contoh 17 hb sye da bersih, 24 bersama la..

chemical pregnancy xpayah pantang.

Tak perlu pntang dear