35 weeks...bakal operate

Doc suruh pilih tarikh start 9.4.2020..sbab genap 37 weeks utk Czer..sebab dri anak pertama kena czer.takda jalan smpai anak ke3..so,ke4 pon kena serah diri laaa.hahah..pening nak pilih tarikh..Tgok karakter org2 lain ngan tarikh tertentu..Tapi,Tak boleh Kan?sebab mcam tilik pulak.dosa Kan...

2 Balas

saya pn bakal operate 37week..tapi doc yg bagi tarikh tgk pada kekosongan ...saya xpilij pn ...janji semuanya selamat..smga sis pn dipermudahkan bersalin nanti ya

Tak boleh puan, puan pilih je tarikh yg berkenan dlm bulan ni..