SCAN GENDER

Hii mummy, kalau scan 17 weeks ade kemungkinan boleh nampak gender tak lagi?

4 Balas

Ikut rezeki la kadang nampak awal kadang tak nampak lagi sbb sebelum ni 18minggu doctor terus bagi tahu sy masa monthly checkup tu die cakap anak kamu boy tu dah nampak pistol. Tak yah susah2 pi scan jantina 🤣😂😅🤦🏻‍♀️

Insyaallah boleh sis. Kalau boy memang senang nampak pistol cinonet dia. Saya dulu pun scan 16w, tanpa sengaja doc ter reveal gender sekali sebab waktu tu baby terkankang je. Memang senang nampak, plus boy kan. 😂🤭

17 weeks terlalu awal sis. atleast 20weeks above.

7mo ago

Ohh sbb minggu depan ade app kk untuk scan. Mana tahu ade rezeki baby nak tnjuk gender 😂

sye 14 dh blh nampak gender