Baby

Doc kata kalau di ikutkan due date 14.9 tapi kalau 13.9 tk rasa nak besalin lagi kena injit induce . Sakit tk agak agak ?

1 Balas

I induce doc masukkan ubat di bawah itu. After 1hour rasa sakit contraction. Fake contraction. But jalan tk buka even dah induce. Then doctor masukkan foley balloon. 3 days in the hospital with the foleh balloon inside baru jalan buka 4cm. Hehehe dont worry mommy. Banyakkan berdoa supaya dipermudahkan