Apa beza sakit induce?

Salam mummy smua. Sy nk tahu mcmne rasa nya kena induce kalau tarikh due xada tanda nak bsalin?? Risau nya.. Biarpon sy ni tiada pengalaman kena induce. Rasa mcm xkuat pulak bila doc kata mcm tu.😭😭😭 sb kalau boleh biarla sakit smulajdi seblum due

1 Balas

saya dua² anak kena induce. anak pertama paling best ..induce pukul 12 kul 1 dah beranak. smooth je jalan. tapi anak kedua induce pagi kul 6 petang baru dia nak keluar. beza² kesan induce tu untuk tiap² anak. .. tapi saya okay je kalau kena induce sebab dah jaalan tak bukak ..so baik induce .cepat sikit bersalin