37 minggu, kepala baby masih kat atas

Doc dh bg date utk czer hjg bln ni.. risau saya. Kalau blh nk beranak normal.. last week dh try pegi hosp utk buat ECV (rotate baby) tuhan je tau sakit mcm mana. Doakan saya selamat melahirkan x lama lg, harap baby pusing kepala kat bawah.. ni first baby… kalau blh xnk czer. Sapa ada pengalaman blh share..

1 Balas

sy pnh alami bby songsang dan buat ecv ms tu 34 week dan anak sy lahir pramatang+ czer ..ank pertama juga..alhamdulillah skrng anak sy dh berumur 5 tahun😉✌🏻mg smuanya baik2 shj dan Dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin