Pregnant 10 weeks tp usia baby 8 weeks

Doc ckp tak nampak jantung lagi , tapi kalau lagi 2 minggu tak nampak jantung ,alahai sedihnya. Gugur ke mcm mn . Sebb takda bleeding langsung. ??

6 Balas

Sy pon mcm tu last time. Doc smpai bg surat refer pakar. Tp few weeks kmudian asa 12 ke 13 weeks ntah bru nampak jntung baby. Nanges2 terharu huhu. Doakan yg yerbaik ok.

2y ago

Hi sis, saya sama macam sis..skrg dah 10 weeks tapi scan nampak kantung dan yolk sac sahaja..refer pakar bagi lagi appoitment lagi 3 minggu..saya nak tanya apa ye sis buat sepanjang menunggu 12/13 weeks tu..

sis. macam mana?sis scan lagi skali ada nampak x?sbb sy skrg tgh alami perkara yg sama ..doc suruh dtg lagi 2 minggu.

Smoga ad rezeki sis.. aminn.. bnyk kn doa ye sis.. sdih bila dgr psl gugur ni sbb sy prnh rasa..

4y ago

Tq sis , tapi sto hari berteka teki, sblm ni sy pernah gugur ,tpi kantung je . Ni dh nmpk baby tp jantung pulak tak nampak

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Allahumma Aamiin

Bnyk kes mcm ny,kenapa yer scan dorg rosak kot

3y ago

sama

Eh samaaa.. Xde bleeding

4y ago

Sy dh selamat kandungan gugur 😔