doakan sya mngandung bulan ni..

Doakn sya mengandung bulan ni..hihi anak sulung umur 7tahun suda..teringin ada adik lagi...bulan 11/2018 sya d sahkan hamil anak kdua,happy sgt masa tu lbih2 bila tahu dia gurl..tapi sygnya happy kami tu kejap jak..genap 26weeks 15april dia lahir 16april dia kembali pada allah..sedihnya..dia hanya pinjaman sekejap utk kami baby syurga kami..skg da dekat 4bulan lpas sya beranak kn dia..sya xmerancang sbb sya mau baby lagi..doakan sya mengandung bulan ni..semoga murah rezeki kami

99 Balas

InsyaAllah mudah-mudahan sis akan diberikan zuriat lagi yang 2nd satu hari nanti semoga sehat walafiat Allah selalu melindungi sis sekelurga semangat kena kuat itu apa-apa pun banyakkan bersabar ya jangan stress fikir yang bukan2 Allah sentiasa bersama kita selalu dan saya pun sama macam sis anak pertama saya 1 tahun 3 bulan dah saya pun teringin sangat mahu mengandung lagi tak tahu saya masih boleh mengandung lagi ke tidak doakan saya jugak ya Ibu2 tak kira anda ada berada dimana sekali pun Aamiin Ya Rabbal Alamin.

3y ago

thanks a lot