6tahun tgu hamil balik

6tahun sis tgu hamil,Alhamdulillah tahun lalu sis d beri pluang merasa kehamilan lagi?sis sempat kandung dia 6bulan 2minggu..tapi apa kn daya dia bukan rezeki kami lagi..15april lahirkn,dn 16april dia pergi buat slmanya?macam mimpi buruk..skelip mata jak,tgl 3bulan sis tgu dia lahir tpi Allah ambil dia balik?6tahun sis tgu,anak sulung sis teringin ada adik lagi..anak sulung umur 7tahun da skrg..apa2 pn sis redho trima khendak Allah sis kena trima yg dia bukan milik sis d dunia ni..tapi dia ttp ank kami,baby syurga umie,doakn sis hamil lagi ya..skg da hampir 4bulan,harap2 bulan ni akan lekat da..doa kn sis ya..teringin ada baby balik..semoga akan cepat la mnganti..

1 Balas

Jangan berputus asa sis, in shaa Allah Dia sentiasa bagi yg terbaik. Sangka baik pada Allah dan positif selalu. Semoga dikurniakan zuriat soleh dan solehah.