doakan sya mngandung bulan ni..

Doakn sya mengandung bulan ni..hihi anak sulung umur 7tahun suda..teringin ada adik lagi...bulan 11/2018 sya d sahkan hamil anak kdua,happy sgt masa tu lbih2 bila tahu dia gurl..tapi sygnya happy kami tu kejap jak..genap 26weeks 15april dia lahir 16april dia kembali pada allah..sedihnya..dia hanya pinjaman sekejap utk kami baby syurga kami..skg da dekat 4bulan lpas sya beranak kn dia..sya xmerancang sbb sya mau baby lagi..doakan sya mengandung bulan ni..semoga murah rezeki kami

99 Balas

smoga kita sama² d beri reziki ya sis.. sabar n doa selalu .. Amin

In shaa Allah.. Moga ada rezeki utk awk.. Moga Allah permudahkan segalanya

In shaa allah.. Ada rezeki lain sis.. Sy doakan sis preggy tahun ni juga

amlkan kurma dgn susu..kurma shari 7 biji.folic acid jgn tinggl

saya amalkan alfalfa complex shakle sis saya pun masam kau juga

Insyaallah..amin..semoga sis diberi rezki mengandung lagi...

Jgn sedih ya...tuhan pasti ada rancangan yg lebih baik tuk sis😊

5y ago

jngn sdih ya..than psti merncana yg trbaik

Amin..semoga sis diberi peluang mengandung lg..insyaallah..

Aamiin ya Allah... semoga ada rezeki dia untuk mengandung lagi ye

saya anak 10tahun baru mengandung lagi.doa byk2.