38w2days

Doakan sy ye semua yg ada dlm Asianparents ni.. sy akan di ceaser pg ni dlm pkul 10/11 nnti . Semoga Allah permudahkan urusan sy dan berjalan dgn lancar nanti .. amin.. . TERIMA KASIH SAHABAT❤️

34 Balas

InsyaAllah moga dipermudahkan ya ibu ..sy baru rasa ceaser 1st baby 2march last month ..

In Shaa Allah smua akan selamat..bykkan doa n selawat..in Shaa Allah Allah jga..

Aamiin Semoga dipermudahkan sis bersalin. Sis dan baby selamat aamiin

Aamiin ya rabb. Smoga Allah permudahkan proses bersalin sis.

ceaser Dr bg 38w ke awk.. sy pn ceaser tp blm tahu tarikh skrg 33w

4y ago

Sy Ceaser untuk kne 38w.. tp kalau org ada kcg mnis sy xpsti plk.. ehhe

Tdi pg hsptl bru 1 cm . Pkul 3 tdi ad tompok coklat mksd dia ap ny

4y ago

Jalan mula buka

A'amin. Semoga semuanya berjalan dengan lancar

Semoga Allah permudahkan segala urusan awak

aamiin.. semoga dipermudahkan urusan sis

boleh tau ceaser sebab apa? kedudukan baby ke.

4y ago

Yaa. Bby songsang