menunggu turn..

doakan semoga segala urusan sy berjalan lancar..kne serah diri hri ni,esk kne ceaser..baby songsang..☺

menunggu turn..
41 Balas

semoga dipermudahkan urusan sis. selamat melahirkan. baby dan ibu sihat ☺️

Semoga dipermudahkan urusan awak dan baby...Aamiin Aamiin Aamiin

Semoga Allah merahmati dan Allah permudahkan segala urusan puan

semoga dipermudahkan segala urusan sis dan berjalan dgn lancar

Mcm kt hospital selayang je bju dia.. semoga dipermudahkan sis..

4y ago

ye,hospital selayang sis..

semoga dipermudahkan urusan sis dan baby. amin3 ya mujib

semoga dipermudahkan segala urusan mummy and baby.aminn

Aamiin semoga dipermudahkan segala urusan awk dn baby

tula,pelik jgk..sbb mse post xde org komen pn..😆

Semoga dipermudahkan urusan. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕