Saya nak mengandung,doakan saya cepat mengandung,dan diberikan rezeki dalam terdekat ni yee..

8 Balas

if period awak teratur , awak cuba buat test opk (kesuburan) setiap kali lepas habis period . celup opk sampai jumpa 2line pekat tau . lagi satu tips , lepas je awak habis period awak terus bersama dengan suami . semoga awak dikurniakan zuriat ye amin amin !

2y ago

inshaallah aminnnnnnnnn .

awl beli opk test.. kt shopee murah dan byak. lepas period celup hari2 sampai jumpa waktu subur. tp jgn stress la.. kena enjoy bila bersama dgn suami. amalkan makanan yg sihat2.jgn lupa doa minta Allah kurniakan awk zuriat ?

amin ya rabbal alamin, saya pon nk hamil tapi upt negatif. period tak datang

semoga dipermudahkan awak dikurniakan zuriat aamiin

Aamiin ya rabbal alamin

Amen.. ?

amin