Line samar sangat . Guna upt eco

Hai kalau awak semua tengok ni VE+ ke or VE- . Ttc 4years 😣doakan ye keajaiban

Line samar sangat . Guna upt eco
19 Balas

sy dh fedup dgn upt eco .. sbb nye dlu pernah skali test eco punya 4/5pcs .. semua double line .. tp hampa .. xmgandung pun .. mgkin hormon jgk lh kot .. tp kakak sy n sdara sy .. guna eco punya ..kabur sikit pun memang dh lekat .. bg pendapat sy ,sis test lg smggu .. test wktu pagi .. bacaan boleh diguna kn sebelum 5minit .. slepas dr 5minit dh invalid semoga ada keajaiban kpd sis n kita semua yg brttc Aminnn #5yrsTTC

line kedua tu naik mse window time ke sis? 5-10min lpz celup? klo bukan time wktu window means negative sbb upt eco ni mmng akan ade evapline.. sy bnyk kli gune eco dh.. nk tepat beli kt farmasi jugak buat double confirm. yg pling tepat clearblue digital..

eco pnya xyh la mghrap sgt kdg x btl sy pn test pkai eco pnya tp kptsan fake..hihi..cuba la yg mhal skit sis..ap2 pn sy doa kn sis ad rezeki ye..sy pn 5thun ttc msih blh ad rezeki ank lg..doa kn sy jgk ye dpt mrsa mnjd ibu..

insyaaAllah moga ada rezeki awk kalini. Bnykkan rest, kalau blh cuti please cuti untk rehat. Mkn folic acid & ubat kuatkan rahim & minum susu.

Second line kalau muncul after 1 jam tu dah tak valid. Insha Allah bila kita tawakal. Ada rezeki tu. Cuba lagi 2 mggu test.

Sis beli upt yg strip ja dkt farmasi x smpai RM10 tau😊 yg biasa tu. Moga ada rezeki sis.

repeat dgn upt lain ye sis..semoga ada berita gembira utk sis..🤗

aku samar mcm ni posetif hamil. tp upt aku beli kat parmasi

eco pnya line samar cmtu negatif..try beli kt farmasi

sis cuba test lagi skli beli upt dkt watson punya