TTC

DOAKAN ROSITA BINTI EFFINDI SEMOGA DAPAT ZURIAT BULAN NI.. TTC 10BULAN? DAN SAYA DOAKAN UNTUK YG TENGAH PREGNANT SEMOGA BABY KAMU SIHAT DIDALAM KANDUNGAN DAN JGK YG TENGAH TTC SAMPAI HARI NI SEMOGA HADIR ZURIAT UNTUK KAMU JUGAK INSHAALLAH

46 Balas

Aamiin . Doakan untuk sy jugak ye mummy² sekalian 😂semoga kita semua dimurahkan rezeki . Dan untuk mummy² yang tgh preggy dan bakal melahirkan . Semoga dipermudahkan dan dilancarkan segala urusan .

Amiinn.. Jgn putus asa ya dear. Sy pon ttc from julai last year.. Baru skrg menjadi. Alhamdulillah. Dah masuk 4 mggu... 🥰

Amin3. Sy doakan yg tbaik tuk awk. Doakan urusan sy dipermudahkan. Sy bru je lekat. Ttc dua tahun.

Aaamiinnn..doakan untuk saya juga..dan wanita2 lain yang inginkan anak..Aaamiiinn

Aamiin. Semoga Pn Rosita dikurniakan rezeki zuriat bulan ini. Doakan saya juga yg ttc ni

boleh ikhitar MamomHope Original, in sha allah Postive boleh contact sye 01139883644

amiin inshaaAllah ada rezeki zuriat yang comel comel utk sis & suami 🤲🏻❤️

Amin. Doakan sy juga. Bulan 4 nie nk masuk 2 taun. Penah lekat tp luar rahim.

Amin...semoga dipermudahkan ikhtiar sis dan suami utk dptkan zuriat

aamiinn y.r.a.semoga sis cepat d kurniakan cahaya mata..aamiinn