Uri bawah

Doakan saya n baby selamat ye..saya baru 31w 4day tp sbb Dr cek uri duk bwh diorg tahan sy di labor room..ada contraction sikit n berak berdarah...then Dr ckp klo contraction xstop within setengah jam diorg akan tolak masuk bilik bersalin n kne czer...jd doakan baby xkeluar awal ye.. risikonya Dr ckp baby mgkin paru2 lemah...n kne pakai oxygen... apa2 pun doakan saya ye.. huhuhu ????

Uri bawah
103 Balas

Semoga sis selamat sama baby, semoga di lancarkan semuanya aminn...